Asuntokauppaa ja koteja kaikenkarvaisille jo vuodesta 1989.

Haluatko yhteistyökumppaniksi?

Haemme yhteistyökumppaneita usealle paikkakunnalle, jos sinulla on vankka kokemus kiinteistönvälitysalalta ja haluat menestyä kanssamme, tartu tilaisuuteen ja tule onnistumaan!

Yhteistyökumppanina saat yhteistyön edut, mutta säilytät itsenäisyytesi ja toiminta vapautesi.

Huoneistomedian brändi, pysyvät arvot, jatkuvuus, vahva kokemus, toimintamallit, tehokas markkinointi sekä uudet tietojärjestelmät antavat kovan pohjan menestyä Huoneistomedian kanssa vaativilla asuntomarkkinoilla.

Yhteistyö kanssamme tuo sinulle uusia mahdollisuuksia mutta ei kasvata yrityksesi kulurakennetta ja säästät samalla aikaa tuottavaan toimintaan sekä vapaa-aikaan.

Hyödynnät Huoneistomedian valmiiksi neuvottelemat sopimukset, saat oman toimistosivun Huoneistomedian kotisivuilta, sähköpostit toimistolle ja henkilöstölle sekä saat kohdistetun alueellisen SoMe-mainonnan yms.

Saat yhteistyösopimuksen ilman liittymismaksua ja sopimuksen irtisanomisaika on sovittavissa erikseen ilman kilpailukieltorajoitteita.

Kaiken tämän ja paljon muuta saat kuukausittaisella yhteistyömaksulla 3 % välityspalkkioista laskettavasta liikevaihdosta tai kiinteällä 400 € (alv.0 %) kuukausimaksulla. Erikoistarjous, ensimmäiset 6 kuukautta 2 % yhteistyömaksulla tai kiinteällä 200 € (alv.0%) kuukausimaksulla!

Halutessasi myös tavaramerkin myyminen tai hallinnan jakaminen yms. on mahdollista.

Lähetä yhteystietosi ja kuvaus itsestäsi joko sähköpostitse tai soita alla olevaan numeroon, kiitos.

Yhteydenotot ovat luottamuksellisia!

Huoneistomedia LKV
Käenkuja 8 A, 00500 Helsinki
puh. 0403 004 301/Terho
hallinto@huoneistomedia.fi