Asuntokauppaa ja koteja kaikenkarvaisille jo vuodesta 1989.

Tarjouskauppa, näin se toimii

1.Tarjouskauppakohde sopimusta tehtäessä sovimme kohteen tavoiteltavan kauppahinnan. Tämän jälkeen asetamme yhdessä lähtöhinnan, joka näkyy asuntoa markkinoitaessa. Ostajat tekevät tarjouksia vain lähtöhinnasta ylöspäin

2. Kaikki kiinnostuneet ostajaehdokkaat voivat ilmoittautua kyseisen myynnissä olevan Tarjouskauppakohteen seuraajiksi. Tällöin heille lähetetään tieto sähköpostiin aina, kun kyseisestä asunnosta on tehty uusi tarjous. Asiakas voi halutessaan seurata samanaikaisesti useampaa Tarjouskauppakohdetta.

3. Kun kiinnostunut ostaja haluaa tehdä Tarjouskauppakohteesta tarjouksen, tehdään se aina välittäjämme johdolla kirjallisesti ja lähtöhinnasta ylöspäin. Tarjoukset ovat aina voimassa vähintään 48 tuntia. Näin muut kiinnostuneet ostajat ehtivät halutessaan tekemään omia tarjouksiaan. Mikäli ostaja haluaa lisätä tarjoukseensa ehdon, esim. lainansaantiin tai oman asunnon myyntiin liittyen, näkyy tästä merkintä tehdyn tarjouksen yhteydessä.

4. Edustajamme esittelee tehdyn tarjouksen viipymättä myyjälle.

5. Kaikki ostajien tekemät tarjoukset ovat avoimesti nähtävillä kotisivuillamme. Aikaisemmin tarjouksen tehneet ostajat sekä kohteen seuraajat saavat tiedon aina, kun kohteeseen tulee uusi tarjous. Tällä avoimella tavalla asiakkaamme näkevät lähes reaaliajassa onko asunnosta tehty tarjouksia ja minkä suuruisia ne ovat.

6. Saadessaan tarjouksen myyjä voi joko hylätä sen tai hyväksyä, mutta vasta kun tarjous on ollut voimassa vähintään 48 tuntia.

7. Kun 48 tunnin määräaika tarjouksen tekemisestä on umpeutunut ja myyjä on päättänyt hyväksyä tarjouksen, asunnon myynti päättyy. Asunnon myyntiä seuranneet ja tarjouksia aikaisemmin tehneet muut ostajat saavat tiedon hyväksytystä tarjouksesta.

Myyjän edut

1. Enemmän ostajaehdokkaita kohteelle

Alhainen lähtöhinta ja tarjousten julkisuus houkuttelevat useampia asiakkaita tarjoamaan kohteesta

2. Enemmän tarjouksia kohteelle

Avoin tapa toimia poistaa epäluuloja. Useampi ostaja uskaltautuu jättämään tarjouksensa tai korottamaan vanhaa tarjoustaan kohteesta

3. Oikea markkinahinta

Enää ei tarvitse arvuutella, olisiko asunnosta saanut sittenkin enemmän. Ja loppujen lopuksi myyjä päättää aina itse, myykö kohteen.

Ostajan edut

1. Kiinnostava kohde ei mene sivu suun

Yhtäkään asuntoa ei myydä huomaamatta. Aina vähintään 48 tuntia aikaa tutustua asuntoon ja tehdä oma tarjous

2. Todenmukainen näkemys hintatasosta

Tarjouskauppakohteiden kaikki tarjoukset ovat avoimesti näkyvillä Huoneistomedian verkkosivuilla. Halukkaat saavat myös sähköpostiinsa automaattisen viestin uusista tarjouksista.

3. Oikea markkinahinta

Pohdintaan asiasta, tuliko tarjottua kohteesta liikaa tai liian vähän on tarpeetonta , sen takia koska ostaja tietää tarkalleen paljonko muut ovat tarjonneet kohteesta